Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Producent: Wydawnictwo Kobiece
Cena: 39.00 zł brutto
- Poczta Polska 8.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 8.99 zł brutto
- Kurier UPS 15.00 zł brutto
- Poczta Polska - przesyłka zagraniczna 30.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost 8.99 zł brutto
- UPS przesyłka zagraniczna 35.00 zł brutto
- UPS przesyłka zagraniczna 49.00 zł brutto
- Poczta Polska - przesyłka zagraniczna 146.00 zł brutto
- Kurier InPost 15.00 zł brutto
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!
Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.
Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.
Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!
Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times”
432 strony
Stan produktu: nowy
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia