Jesień w kuchni Pięciu Przemian
Anna Czelej
Producent: Wydawnictwo Kobiece
- Poczta Polska - przesyłka zagraniczna 30.00 zł brutto
- Poczta Polska 9.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
- Kurier UPS 18.00 zł brutto
- Poczta Polska - przesyłka zagraniczna 30.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost 9.99 zł brutto
- Kurier InPost 15.00 zł brutto
- UPS przesyłka zagraniczna 35.00 zł brutto
- UPS przesyłka zagraniczna 49.00 zł brutto
- Orlen Paczka 8.49 zł brutto
Jak przygotować jesienne menu zgodne z zasadami Pięciu Przemian, które będzie miało dobroczynny wpływ na twój organizm? Wystarczy dłużej gotować, piec i dusić potrawy, dzięki czemu zrównoważysz energię yin skierowaną w dół, tak charakterystyczną dla jesiennej Przemiany Metalu.
Przygotuj więc gęste, zawiesiste zupy, sałatki z dodatkiem kasz i warzyw strączkowych oraz warzywa na ciepło. Spożywaj także produkty o smaku ostrym, czyli między innymi białe warzywa: korzeń pietruszki i selera, cebulę, kalafior czy kapustę, zaś dla wzmocnienia organizmu i rozgrzania go, doprawiaj potrawy imbirem, czosnkiem lub chili.
Zupa brokułowa z kurkami, zupa cebulowa z kaszą jaglaną, sałatka z fasoli i jarmużu, kotlety z grzybów leśnych z sosem żurawinowym to tylko niektóre z pysznych, zdrowych i zrównoważonych posiłków, które przyrządzisz z tą wyjątkową publikacją.
Wykorzystaj bogactwo jesieni z kuchnią Pięciu Przemian!
Poprzednie książki z serii zyskały uznanie wielu autorytetów m.in. Reni Jusis czy Ewy Wachowicz, blogerów kulinarnych czy portali ekologicznych, o zdrowym żywieniu itp.
O autorce
Anna Czelej od ponad 20 lat gotuje według Pięciu Przemian – wciąż tworząc nowe przepisy i fotografując przygotowane dania. Jest autorką świetnie przyjętych książek o gotowaniu według Pięciu Przemian, w tym bestsellerowych „Wiosny w kuchni Pięciu Przemian” i „Lato w kuchni Pięciu Przemian”.
232 strony
Kod producenta: il84
Stan produktu: nowy
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.